Hva vil meditasjon gjøre for meg?

Meditasjon 2

Med en gang vil du føle at du blir roligere og mer avslappet. Blir du «satt ut» og prøver å holde tritt med den daglige timeplanen din? Er du bekymret og bekymret for fremtiden? Meditasjon vil hjelpe deg med å takle bekymringer og stress på en rolig, stresset måte. Noen av disse bekymringene vil bare forsvinne. Du vil føle deg mer avslappet hele dagen og ha mer kontroll. Hvis du har et hårutløsende temperament, vil det myke ut. Du vil ikke føle behovet for å blåse av damp når ting ikke går din vei. Du vil ikke reagere impulsivt på hver hendelse. I stedet ser du øyeblikkets utfoldelse for ledetråder for å håndtere det. Hvis din indre kritiker prøver å kjøre showet, og hvis du har en tendens til å treffe dommer, vil du bli mer objektiv og mindre krevende.

Meditasjon vil berike kreativiteten din ved å gi ut ideer som du ikke en gang vet at du har. Meditasjon vil låse opp ditt beste arbeid. I løpet av dagen vil løsninger komme fra ingensteds og vises i tankene dine. Du vil ha de “lyspære” øyeblikkene, når den nye ideen eller avgjørelsen virker åpenbar for deg. Det føles bra å være «i sonen.»

Er du nervøs og usikker på skole og jobb? Meditasjon gir deg selvtillit og ro til å møte vanskelige situasjoner. Med din nye, roligere, uopphørte persona, vil du uttrykke deg tydeligere. Du vil legge merke til en personlig forandring ved at du ikke lenger stiller spørsmål ved din evne eller kritiserer deg selv. Mer og mer vil du bli kjent med deg selv som den dyktige, verdifulle personen du er.

Vil du føle deg snillere og mer kjærlig? Trenger du mer tålmodighet i prøvende situasjoner? Mer forståelse? Vil du føle deg mer i fred med deg selv og verden vi lever i? Dag for dag vil din meditasjonsøvelse vende deg i denne retningen.

Meditasjon gjør oss mer bevisste på våre tanker og hvordan de kan kontrollere oss. Meditasjon viser oss at vi inviterer til bekymring, vi blåser ting ut av proporsjoner, vi lar angst mate på seg selv og overta tankene våre. Når det hektiske snakket i tankene dine er blitt roet og stille, vil du være mer avgjørende. Du vil kunne gjøre endringer og fornye livet ditt.

You may also like...