Frisør


Bli kvitt brillene dine!
Memira er størst i Norden innen øyelaser og linsebytteoperasjoner. Nærsynthet, langsynthet, alderssyn eller skjeve hornhinner? Det første skrittet for å få rettet synsfeilen din, er å komme til en forundersøkelse. Her får du svar på om vi kan behandle din synsfeil. Dine øyne er i trygge hender. Les mer på www.memira.no


Adam og Eva Bergen – Sentrum – www.bergen.adamogeva.no
Dada Hår Studio – Sentrum – www.dadahair.no
DIGG Hairstudio Bergen – Sentrum – www.digghair.com
ET Hårstudio – Flere salonger, se nettsiden – www.ethaarstudio.no
Floke – Sentrum – www.floke.no
Huldra – Sentrum – www.huldrafrisor.no
Klipp Klipp Barne og ungdomsfrisør – Sentrum – www.klippklipp.no
Look Hårstudio – Sentrum – www.fixit.no
Madmen Herresfrisør – Sentrum – www.madmencreative.no
Max Milan frisør – Sentrum – www.maxmilan.no
Ramona Frisørsalong – Sandviken – www.ramonafrisor.no
Ramsvik Frisør – Flere salonger, se nettsiden – www.ramsvik.no
Raah Frisør – Sentrum – www.raahfrisor.no
Think Hair Wear – Flere salonger, se nettsiden – www.thinkhairwear.no
Vice Capo – Flere salonger, se nettsiden – www.vicecapo.no


 

Hårklipp i Bergen?

Her er noen tips for et vellykket besøk hos frisøren:

 

Møt forberedt

Gjør deg opp en mening om hvilken hårfrisyre du ønsker, hvor langt skal håret være, skal håret farges, hvilken farge? Bruker du litt på å søke på google finner du mange ideer du eventuelt kan printe og ta med til frisøren. Kanskje du har bilder av deg selv med en frisyre du var fornøyd med? Ikke glem at en frisyre også skal passe til ansiktet. De er ikke alltid så enkelt å kopiere andres frisyrer. Du trenger ikke vaske håret før du kommer, frisøren vasker håret uansett. Pass på at du har en god hygiene. Dårlig ånde og vondt lukt fra skitne klær er ikke populært.

Vær presis

Frisøren har et tett program og forsinkelser kan forplante seg utover hele dagen og medføre stress og irritasjon. Avbestilling skal skje dagen før, og er du forsinket må du ringe å gi beskjed om dette, selv om det bare er snakk om 10 minutter.

Si hva du mener

Klar og direkte kommunikasjon mellom deg og frisøren er viktig for et godt resultat. Det er viktig at du er tydelig på hvor store endringer du ønsker. Vil du ha en ny ”look” må du ha tenkt gjennom hva det vil si. Vær forsiktig med å si ”gjør hva du vil” til frisøren.

Bruk frisøren som rådgiver

Frisøren har mye kunnskap og vet hva som passer deg best. Hårfargen skal stemme med hudfargen, frisyren skal passe til ditt ansikt. Du bør stole på frisøren, vær ydmyk og ta i mot gode råd. Diskuter på forhånd med frisøren. Fortell hva du liker og ikke liker med håret. Har håret særegenheter frisøren bør vite om? Du bør ha tillitt til frisøren. De har en grundig utdannelse og mye kompetanse.

Ikke vær masete, ikke bruk frisøren som psykolog

Det er flott med en hyggelig prat hos frisøren, men du skal ikke dra det for langt. Du trenger ikke gå i dybden på dine helse- eller hverdagsproblemer. Blir du for personlig er det til sjenanse både for frisøren og de andre kundene i salongen!

Husk at du skal selv skal holde orden på frisyren

Frisør-hårstyleDagen etter frisørbesøket er du din egen frisør. Velger du en frisyre som krever lang tid å fikse om morgenen må du være innstilt på å bruke den tiden dette krever. Vil du bruke kort tid på hårstellet velger du frisyre deretter. Informer frisøren om dette. Du må også sørger for at du får med deg de nødvendige produktene som du trenger for å kunne ta vare på frisyre og hår.  

You may also like...