Trimform – Figurforming uten anstrengelse

Ikke alle har mulighet og lyst til å drive intens fysisk aktivitet. Grunnene er mange, men det viktigste er at den enkelte finner en løsningen som passer best for seg. Muskelstimulering ved hjelp av elektrostimulering er ett alternativ til fysisk trening for å få en slankere og penere kroppsfigur.

Fokuser på problemområdeneMassasjetrimformartikkel

Mange, både kvinner og menn, har områder på kroppen hvor det er vanskelig å bli kvitt fettansamlinger. For kvinner gjelder dette spesielt lår, midje og rumpe. Selv med intens fysisk aktivitet vil slike fettansamlinger for mange være vanskelige å bli kvitt. Hva kan man så gjøre med dette problemet?

TRIMFORM

Trimform er en behandling hvor det benyttes elektrostimulering for å stimulere musklene. Gjennom gjentatte muskelsammentrekninger øker fettforbrenning og blodsirkulasjon, og muskulaturen kommer til syne. Økt blodsirkulasjon betyr også renere og en penere hud. Behandlingen skjer mens man ligger i ro og helt uten anstrengelser. Behandlingen utføres på de områder man ønsker å forbedre.

Aktiverer musklene

I TrimForm-behandlingen anvendes et apparat som initierer bevegelser i musklene. Musklene arbeider som om de ble trent på ordinær måte. Fordelene er mange, økt blodsirkulasjon og styrke og ikke minst mer energi. Apparatet setter i gang muskelbevegelser som får musklene til å jobbe som om de ble trent på vanlig måte. Muskulaturen styrkes og underhudsfettet reduseres.

Sterkere og større muskler fører også til økt forbrenning, noe som er viktig for den som vil ned i vekt.

Øker treningslysten

Har man oppnådd god effekt av denne behandlingen vil også lysten til ordinær fysisk aktivitet øke. Økt styrke, lavere vekt gir treningslyst. Metoden er helt ufarlig og har ingen bivirkninger.

You may also like...