Spa er helsefremmende

11

Lever du et stressende liv i tidsklemma med mye kjas og mas? Føler du at du ikke strekker til, eller er du kanskje litt lei av hverdagen? Da er muligens en avslappende spa-behandling noe for deg.

Spa-behandling er i vinden som aldri før, og i disse dager er det stadig flere par som lar seg forkjæle rundt om i Skandinavia. Mange velger å kombinere en spabehandling med et hotellopphold, og derfor er det bare å parkere ungene hos bestemor før dere setter av gårde. Hvis man har små barn i huset er det ikke noe som er deiligere enn å ta en liten pause fra ungene man selvfølgelig er veldig glad i innerst inne.

Hvilke helsegevinster får jeg?

Et spa-opphold fører også til flere helsegevinster, hvor noen av de viktigste er lavere stressnivå og blodtrykk. I tillegg bedres blodsirkulasjonen, og huden din forynges. Det siste momentet henger sammen med økt selvtillit. Et spaopphold gjør at du blir vakrere, noe som igjen fører til at du får mer selvtillit i hverdagen.

En total makeover krever tålmodighet

Kanskje ønsker du å bli helt ny? Da bør du være forberedt på at det er mange som er i samme situasjon som deg, og at det derfor kan oppstå litt ventetid hos de mest populære salongene. Som en moderne person har du selvsagt med deg smarttelefonen, og skrapelodd på nett er en ypperlig måte å korte ventetiden ned på. Nå er det ikke lenger vits i å gå til kiosken eller nærbutikken for å skaffe seg et skrapelodd, i disse dager kan du kjøpe disse hvor og når som helst direkte fra din smarttelefon eller nettbrett.

I disse dager er det også flere flyplasser som tilbyr en moderne spabehandling. Vi kan derfor ikke tenke oss noe bedre enn et spatilbud hvis du ønsker å korte ned på ventetiden til flyet letter, særlig hvis du har en lang mellomlanding i utlandet. Køene kan allikevel være ganske lange for spabehandling på flyplasser, men du kan alltids korte ned ventetiden ved å shoppe på flyplassen eller benytte deg av de mange spisestedene. Sjekk i forkant om flyplassen din tilbyr en spabehandling, slik at du kan bestille på nett og avtale et tidspunkt på forhånd.

Spabad

Et spabad gir deg et herlig avbrekk fra en hektisk hverdag.
bilde: merlin phuket

​Frister en pedikyr?

Blant de mest populære behandlingstilbudene for kvinner er en pedikyr, hvor du kan få stelt føttene dine av spesialister som virkelig kan sakene sine.  Kanskje føler du at alderen tynger litt, men med en pedikyr får du raskt vakre føtter som du kan vise fram til både kjente og ukjente. En pedikyrbehandling varer vanligvis en snau time, hvor du blant annet får en god fotskrubb som fjerner unødvendig hud og gjør at du føler deg som ny igjen.

Finnes deg gode spa-hoteller i Skandinavia?

Hvis det frister med en langhelg, finnes det flere hoteller i Skandinavia som tilbyr en total spa-opplevelse. Veldig gode omtaler er gitt til Farris Bad utenfor Larvik, men andre berømte aktører er Grand Hotel og Solstrand Hotel & Bad. Over kjølen har Falkenberg Strandbad i Gøteborg fått gode tilbakemeldinger fra kundene sine. Samtlige av disse garanterer deg en bedre helg, og vi blir overrasket hvis du ikke får med deg økt livskavlitet på kjøpet.

You may also like...