Restylane – Naturlig kosmetisk behandling

Botox restylane

Restylane kan glatte ut rynker og forbedre utseendet.

Rynker signaliserer erfaring, og kan i noen tilfeller være sjarmerende. Imidlertid oppfattes de ofte som irriterende. Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre – og mest lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane består ikke bare av ett produkt. Den finnes i flere utgaver, og kan derfor spesialtipasses den enkeltes hud og problem. Restylane Skinbooster – tidligere het den Vital, tilfører huden fukt – innenfra. Dette er en hudforyngelse behElipseklinikkenartikkel1andling, og gir huden et naturlig og mykt utseende.

Skinbooster mot mindre rynker

Har du vært en ivrig soltilbeder, er Skinbooster noe man definitivt skal unne huden sin før man går løs på dypere rynker og linjer som solen har forårsaket. Behandlingen består som oftes av en kur på 3-6 behandlinger med 1 måned mellom hver behandling. Deretter en vedlikeholds behandling hver 6 måned.

Restylane og Restylane Perlane mot markerte rynker

Har du mer markerte linjer og rynker, benyttes Restylane og Restylane Perlane. Disse er designet for å gi et lite løft  i huden. Bruksområder kan være smilerynker, røykerynker på overleppe, sinnarynken mellom brynene eller markerte linjer mellom nese og munn.. Med tiden mister huden volum og spenst, og de høye kinnbena som man var så fornøyd med, har gradvis forsvunnet. Med Restylane Sub Q kan man få tilbake litt av det man har mistet. Sub Q brukes for å skape kontur. Kinnben, hake, kjeve er områder Elipseklinikkenartikkel2som dette egner seg veldig godt til. Her kan vi både gi tilbake i tillegg til å skape mer markerte linjer og konturer. Leppene er kanskje det området som de fleste ønsker å gjøre noe med. Enten fordi man har mistet volumet i leppene, eller man i utgangspunktet har smale lepper. Restylane LIP Volume og Restylane LIP Refresh, er to produkter  spesielt tilpasset det følsomme leppevevet. Noen ønsker  mer fylde og kontur, andre ønsker fukt og mykhet. Å behandle lepper krever ekspertise der form og fasong er viktigere enn mengden som sprøytes inn. Målet er å skape en vakker og sensuell leppe, IKKE et andenebb som noen dessverre går rundt med. Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker. Mer informasjon finner du her..

You may also like...