Massasje mot slapp og ujevn hud?

Lpg hudbehandling

LPG behandling gir raskt synlige resultater.

LPG er en behandlingsmetode som består av ulike massasjeteknikker. For å oppnå best mulig resultat av behandlingen benyttes et motorisert massasjeapparat som består av en spesiell type ruller. Kombinert med massasjebevegelsene gir dette en dyp og meget effektiv behandling av huden. I tillegg til behandling av hudproblemer som f.eks appelsinhud, gir behandlingen også en reduksjon av cellulitter (ujevnheter i underhudsfettet)  , væskeopphopning og forming av figuren. Metoden kan også kombineres med fettsuging.

Godkjent behandlingsform

LPG-behandlingen er den eneste behandlingmetode mot cellulitter som er godkjent av amerikanske Alternativbehlpgartikkelmyndigheter. Det er forsket på teknikken og bruken av massasjeappratet ved universiteter over hele verden med gode resultat og effekten er nå veldokumentert.

Hvor mange behandlinger må til?

Effekten er positiv allerede fra første behandling, men skal resultatet bli optimalt må behandlingen gjentas 10-15 ganger, alt etter behov.

Gunstig effekt på lipolysen

Lipolyse er prosessen i kroppen som sørger for at fett lagret i fettcellene brytes ned. En forbedret Lipolyse har en slankende effekt samtidig som den har stor betydning for huden. Fettinnholdet i hudcellene reduseres og huden blir renere og glattere. Prosessen bidrar også til å redusere veskeopphopning og fjerning av avfallsoffer fra huden.

Behandlingen egner seg både for kropp og ansikt.

You may also like...