Gratis 3-dagers detox diettplan

Detox mat 1

Den gratis 3-dagers detox diettplanen er en plan for å rense kroppen din, for å rense tankene dine og for å løfte din ånd. Avgiften virker ved å begrense maten og drikke du bruker i kort tid. Den lar deg fornyes og etterfylles. Noen mennesker går til et plysj-spa for å forynge seg selv, men du kan gjøre det selv hjemme. Detox-programmet integrerer sinn, kropp og ånd i en sunn plan som vil hjelpe deg med å fornye energien din, gjenopprette kroppen din og oppdatere din ånd.

Verden vi lever i er giftig. Du puster forurenset luft, du spiser mat dyrket med kjemikalier, du drikker vann fylt med flere kjemikalier. Selv forholdene og jobbene våre er negative og giftige for god helse. En 3-dagers detox diett er en måte å ta kontroll over helsen din. Det er et gratis program for å rense deg selv i sinn, kropp og ånd. Dietten sier farvel til alle kjemikalier og giftstoffer som er lastet i kroppen din, de negative ideene som ligger i hodet ditt og de destruktive atferdsmønstrene som ødelegger følelsen av fred. Det er en måte å bryte med fortiden og starte livet ditt på nytt fra en ny begynnelse.

Den gratis 3-dagers detox har 3 trinn du følger i 3 dager.
Det første trinnet er å endre hva du spiser. Det tilbyr en lett, enkel måltidsplan, mye enklere enn å faste, som alle kan følge.
Det andre trinnet er å rense tankene dine ved å meditere og puste. Disse beroliger deg, balanserer kroppen din og støtter helbredelsen.
Det tredje trinnet er å lage ritualer i livet ditt med en tidsplan for stille tid, journalføring og meditasjon.

You may also like...