Collacen kosttilskudd reduserer kroppens aldringstegn på kun 6 uker

Collacen hudpleie

Collacen er et naturlig kosttilskudd som forbedrer hudens elastisitet og fuktighet. Stoffet kollagen finnes allerede i kroppen ( 30 % av kroppens protein består av kollagen) og fungerer som et slags lim og gir fasthet og styrke til både muskelvev, ben og ledd, blodårer, sener og ikke minst huden.  Et tilskudd av kollagen bidrar til at mange av kroppens organer holder seg sterke.

Viktig for huden

Kollagen dannes i det mellomste hudlaget hvor det sørger for en sterk og smidig hudstruktur. Det er Lifecollacenartikkeldette som gjør huden glatt og ”ungdommelig”.  Mengden kollagen i kroppen reduseres kontinuerlig fra 30 års alderen. Utsettes huden for store mengder solstråler over lengere tid vil denne prosessen forsterkes ytterligere

Tegn på reduksjon

Konsekvensene av redusert mengde kollagen er tynnere, mindre spenstig hud, rynker og du opplever at huden både i ansiktet og på kroppen blir slappere.

Det finnes hjelp

Årsaken til problemet er at kroppen med årene produserer stadig mindre kollagen. Dette kan du kompensere med kosttilskuddet Collacen. Mer informasjon om dette finner du her.

You may also like...