Kostholdskonsulent

Grønne bladgrønnsaker kan redusere risiko for diabetes 2 Dietter med høyt inntak av frukt og grønnsaker er kjent for å bidra til å redusere både kreft og hjertesykdom. Nå viser studier at grønne bladgrønnsaker også bidrar til å redusere risiko for diabetes 2. Patrice Carter, forsker innen ernæringsmedisin fra University of Leicester (Storbritannia), og hans kolleger har gjennomført en meta-analyse av seks studier med over 220 000 deltakere som fokuserte på sammenhengen mellom forbruk av frukt og grønnsaker og type-2 diabetes. Teamet fant at et større inntak av grønne bladgrønnsaker, tilsvarende å spise 1,5 ekstra porsjoner daglig, var assosiert med en 14% reduksjon i risiko for type 2 diabetes. Les mer..

Dr. Fedon Lindbergs Klinikk Spesialisert på forebygging og behandling av livsstils-sykdommer. Klinisk praksis baserer seg på Dr Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi.

Previous Refleksologi
Next Stresset ?